Forum de Custom Protocol Retourner sur le site

Le lieu de discussion francophone par excellence sur le hack et la scène underground

Besoin d'une info, d'une news ou autre à propos du site ? Tout est ici.

Modérateur : Administration

par quague
Membre limité
Messages Sujets
#16883
Deze Reebok Phase Heren/Dames past niet alleen goed bij die truien, maar heeft ook een doorschijnende rubberen zool met een zichtbaar Reebok-vectorlogo op de voorvoet. Het is het alchemistische accent dat deze echt scheidt van de alledaagse Reebok Question-kleurstelling, zoals we de sprankelende draad op de tong en hiellogo's zien.

Image

Elk, of het nu gaat om leren leggings of bijpassende sweats, benadrukt de schoen zelf, wat een vrij eenvoudige interpretatie is van de tweekleurige formule van het silhouet. Reebok Revenge Schoenen Net als eerdere aanbiedingen, reikt het roze verder dan de suède neus en accentueert het de Vector-borduurmotieven, de buitenzool en de oogjes. Wit vult dan de lege plekken ertussen, in de vorm van leer, mesh en dergelijke.

De lock-up van 3s, een lettertype dat te vinden is op het medaillon met cirkelvormige hiel, vormt samen een nogal indrukwekkende poging tot zijn eigen dure uitrusting. En in combinatie met het witte leren bovenwerk en de stevige gomgele zolen, verwijzen deze Questions terug naar de trend van rond de eeuwwisseling om sneakers te personaliseren met deze zeldzame prints.

Hoewel vaak overschaduwd door de eerste kenmerkende sneaker van Allen Iverson, speelde de Reebok Revenge Lage Prijs een cruciale rol in de iconische carrière van de Virginia-inwoner. En hoewel het is verschenen in originele en "flips" van originele kleurstellingen, heeft het ontwerp met riempjes zich onlangs overgegeven aan nieuwe, moderne stijlen. De laatste versie van Iverson's vierde signature sneaker laat zich helemaal gaan in een overwegend zwart arrangement.

Belettering op de veterlussen en de Reebok-logo's op de zijkanten hebben kleuren die zijn geïnspireerd op internationale basketbalspellen. Reebok Phase Online Kopen Deze tinten worden verder toegepast op het basketbalsymbool op de gombruine rubberen buitenzool, die doorloopt tot aan de hiel. Het thema van de wereldwijde competitie gaat verder met rode biezen op de tong en een marineblauw suède hiellipje dat mogelijk verwijst naar de Olympische Spelen. Een geborduurd Reebok-logo in goud en met sterren bezaaide glorie op de hiel maken het ontwerp af - een showcase van de geest van één team onder het net.

www.indsnkr.com
Yard Cups

Yard art is basically a blanket term for ornamenta[…]

Metal label

A button is a fastener that joins two pieces of […]

mold customization

Molds, various molds and tools used in industrial […]

Eye shadow

Eye shadow (or eyeshadow) is a cosmetic applied […]

N’oubliez pas de visiter le site !